DJ til Bryllup

Lad mig gøre jeres livs største aften til en succes

Et bryllup er for mange, en af de største oplevelser man vil få i sit liv. Lad ikke en uerfaren DJ ødelægge den ellers perfekte aften, men tag det sikre, kvalitetsbevidste valg og vælg mig som DJ til jeres bryllup.

I mine 20 år som DJ, har jeg været DJ til utallige bryllupper. Jeg ved derfor hvad der skal til, uanset om det er en mindre forsamling, der skal bruge god stemning efter spisningen, eller om der er lagt op til den helt store dansefest natten lang.

20 års erfaring - din sikkerhed for en god fest

Sætter op, piller ned og rydder op uden din hjælp

Din fest - musikken tilpasses efter dine ønsker

Musikønsker modtages hele natten

DJ spiller den bedste musik til jeres bryllup

DJ lysshow til bryllup med hjerter

Lysshow til bryllupsfesten

Der er ikke er 2 bryllupper der er ens, derfor tager jeg ikke udgangspunkt i en fast playliste, med musik til brylluppet. Inden den store dag, beder jeg jer om nogle musikønsker. Dette kan være specifikke numre, bands eller hele genre. Når jeg modtager dette, sætter jeg mig ned og finder lignende numre, så musikken er helt efter jeres smag. På selve aftenen har jeg en god ide om, hvilket musik I ønsker, men jeg mixer det selvfølgelig også med andet musik, så I er sikre på, at alle gæsterne er at finde på dansegulvet i løbet af aftenen, og I får den bedste underholdning til jeres bryllup.

Jeg spiller både nye og gamle hits og kendte og ukendte musiknumre. Med mit flotte 3D lysshow, som ikke mange mobildiskoteker kan tilbyde, bliver stemningen sat til den store danseaften, hele bryllupsaftenen. Både musikken og underholdningen er i top, når I vælger mig som DJ til jeres bryllup.

Jeg tager selvfølgelig også imod ønsker mens jeg spiller. På den måde kan jeg også få en ide om, hvilke musik der hitter i forsamlingen, og kan spille mere i samme stil, og gøre natten uforglemmelig for jer og jeres gæster.

Specielle ønsker opfyldes

Vi kan selvfølgelig spille brudevalsen i løbet af aftenen, men har I mere specielle ønsker, vil jeg gøre hvad jeg kan, for at opfylde disse.

Kommer der underholdning til brylluppet der skal bruge noget specielt musik? Er der planlagt overraskelser eller andet sjov, planlægger vi selvfølgelig sammen, hvordan det passer ind i mit DJ sæt.

Sjov og anderledes brudevals med hjælp fra DJ Sjass 🙂

Kontakt jeres DJ til bryllupsfesten

Kontakt derfor trygt mig, og hør hvordan jeg kan gøre jeres bryllupsdag til en sikker succes, med masser af god musik, dans og lysshow.
Med 20 års erfaring fra bryllupper, fødselsdage og konfirmationer, er I sikre på, at jeg er det rigtige valg.