DJ til konfirmation

Konfirmation… Den største dag i en ung persons liv. Man går fra at være et barn, til at være en voksen.

Ved at hyre mig som DJ til jeres konfirmation, kan du byde netop din konfirmand velkommen til de voksnes rækker, med et brag af en fest. Jeg kommer med mit mobildiskotek med professionelt udstyr, og fejre konfirmanden med et brag af en fest.

Professionelt Udstyr

Flot lysshow med 3D lys og røgkanon

Holder gang i dansegulvet

Godt og blandet musik får både unge og gamle på dansegulvet

Lys og lyd der passer til konfirmationsfesten

I konfirmationsalderen, er det ikke kun musikken der er vigtig. Det er lige så meget det flotte lys som trækker. Her medbringer jeg mit professionelle 3D lysshow, som både store og små bliver imponeret af.

DJ til konfirmation fylder dansegulvet

Lys og dans til en konfirmationsfest

Min erfaring som DJ til mange konfirmationer, bryllupper og skole- og ungdomsfester, har lært mig, at der både er de helt store, men også små størrelser med. I starten af aftenen kan man derfor spille musik, som også de lidt mindre kan danse med til, og løbe rundt i røgen fra røgkanonen og danse.

Senere på aftenen skruer vi op for musikken, og så fortsætter festen og dansen til den lyse morgen.

Konfirmandens fest

Da det er konfirmandens store dag, jeg er DJ til, tager jeg selvfølgelig udgangspunkt i hans smag og ønsker. Det bliver en langt større succes, end hvis jeg bare stod og spillede mine personlige favoritter, hvis vi slet ikke har samme musiksmag.

Derfor vil jeg, efter vi har snakket sammen første gang, bede jer sende en mail med musikønsker og -smag, så jeg har noget at gå ud fra.

På selve dagen, har jeg derfor en ide om hvilken stil jeg skal ramme, for at konfirmanten har en festlig aften, med dennes yndlingsmusik. Jeg tager selvfølgelig imod ønsker fra gæsterne, så alle får danset til den musik de kan lide, og jeg mixer også andre numre ind, som jeg kan se holder liv i danseskoene.

Den bedste musik til konfirmationen

Hver gang jeg er ude og spille som DJ til konfirmationer, spiller jeg et unikt mix. Ikke 2 konfirmationer er ens, derfor mener jeg heller ikke, at musikken skal være ens til 2 konfirmationsfester – det giver den bedste musik til din konfirmation!

Jeg spiller alt fra de nyeste hits til de gamle klassikere, så der på den måde både er musik for de unge og modne.

Igennem de mange år jeg har spillet til konfirmationer, ved jeg, at konfirmanden synes det er sjovt, når kammeraterne danser – måske endda også med hinanden 🙂
Ved at trække på min lange DJ erfaring, finder jeg hurtigt ud af hvad de unge kan lide, og får dem på den måde ud på dansegulvet, så underholdningen er sikret. Det plejer også at hjælpe, når mit flotte 3D lysshow rigtigt kommer i gang, og røgen dækker dansegulvet.

Kontakt DJ’en til din konfirmation

Kontakt mig endelig her – eller ring til mig på 6145 7119 – og få glæde af mine mange års erfaring, som DJ til konfirmationer – og gå trygt festen i møde, med vished om, at underholdningen kommer til at være i top