DJ til fødselsdag

Vil du være sikker på, at din fødselsdagsfest bliver en sjov aften? Så skal du have DJ Sjass til at komme, og være DJ til din fødselsdag!

Jeg kommer med de nyeste hits og største klassikere, professionelle højttalere og et super flot 3D lysshow, så du er sikker på, at dansegulvet vil være fyldt hele natten.

Tilpasser musikken til publikum - og efter dine ønsker

Overholder altid aftalerne - din fest bliver til noget!

Professionelt udstyr der sikrer top lyd og lys

Musikønsker modtages hele natten

DJ fylder dansegulvet til fødselsdage

Fyldt dansegulv til fødselsdag

Jeg spiller til alle slags fødselsdage. Lige meget om det er en 18 års fødselsdag, 20 års, 40 års eller 60 års, har jeg musikken og erfaringen, til at gøre det til en uforglemmelig aften. Jeg spiller selvfølgelig også til alle fødselsdage der i mellem.

Inden dagen for fødselsdagsfesten, vil jeg bede dig om nogle musikønsker og genre du synes om – det er trods alt din fest, så det skal jo være musik du kan lide. Jeg tager også imod ønsker fra gæsterne, på selve aftenen. På den måde ved jeg, hvilket musik folk er til, til netop til fødselsdag. Og på baggrund af den viden, og min erfaring, ved jeg hvilket andet musik jeg kan spille, for at holde danseskoene på dine gæster, til hele festen.

Man kan vælge selv at stå for musikken, men ved at vælge en DJ som mig til jeres fødselsdagsfest, vil der være meget mere flow i musikken. I mine 20 år i DJ branchen, og at jeg har spillet til utallige fester, lige fra temafester til bryllupper, har jeg lært at læse gulve, og ikke mindst, spille det folk vil høre, og holde gang i en sjov fest.

Gør din næste fest til en succes, og kontakt DJ Sjass allerede nu, og få et godt tilbud på en DJ til din fødselsdagsfest.