Anmeldelser

-Jeg samler på glade kunder

Kunderne er det vigtigeste

Hvis du kigger her, har du garanteret allerede kigget rundt på min hjemmeside.

Nu vil jeg stoppe med at fortælle om mig selv, og lade mine glade kunder overtage ordet.

Alle anmeldelserne er taget fra 123festmusik.dk og Eventzonen, hvor du kan se dem, se min profil og læse anmeldelser fra mange flere tilfredse kunder.

DJ Sjass spillede til vores 2 x 40 års fødselsdag, og det fortrød vi ikke ét sekund. DJ Sjass og hans makker kom rettidigt og var super veloplagte. De var flexible i forhold til opsætning, og de havde virkelig meget professionelt udstyr med, som foruden mixerpult, computer og gode højttalere også omfattede masser af diskolamper, røgmaskine, storskærm og konfettikanon. Vi havde James Bond tema, og de to DJ’s var klædt på til lejligheden og havde planlagt musikken under middagen med James Bond temaer med tilhørende musikvideoer på storskærm. Efter middagen spillede de op til dans, og dansegulvet var ikke tomt i fem timer! De spillede både de gamle klassikere og mere nutidige hits, og de opfyldte alle gæsters ønsker. Efter ni timers nonstop musik pakkede de sammen og ryddede fint op efter sig. Vi vil helt sikkert anbefale dem til andre og også selv benytte os af dem en anden gang.

Katrine Skovsgaard40 års fødselsdag’‘

For to år siden bookede vi DJ-Sjass til vores søns konfirmation. Det var virkelig en succes, og da vi igen stod og skulle bruge en DJ til den næste konfirmation, var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville booke DJ-Sjass igen. Vi mailede sang-ønsker og gav også DJ-Sjass frie hænder til at fylde ud med gode numre. DJ-Sjass kom også denne gang i god tid til festen, stillede sit professionelle udstyr op, og så var der gang i dansegulvet. Der var rigtig god lyd, og lysshowet fuldendte dansegulvet perfekt. Havde man nogle sangønsker, var det bare at sige dem, og så blev de spillet. DJ-Sjass er rigtig sød og nem at snakke med, og det gør, at man føler sig rigtig godt tilpas. Man kan virkelig mærke, at DJ-Sjass er professionel, og at han elsker at være DJ. Flere af vores gæster spurgte efter hans nummer, da de var meget begejstrede over det flotte lysshow, den virkelig gode lyd i højtalerne og den gode musik, og de sagde, at “ham skal vi da helt sikkert booke en dag”. Jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at vi skal booke DJ-Sjass næste gang vi har brug for en sød, punktlig og professionel DJ 🙂 Kan klart anbefales!!!

Anja NielsenKonfirmation

Mikkel var en super DJ, var præcis og meget omhyggelig og målrettet mod målgruppen unge handicappede. Både musik og lys var perfekt tilpasset de unge…. Stor ros. De unge mennesket var på dansegulvet fra start til slut og det siger noget om, hvor godt arrangementet var. Alle har udtrykt stor tilfredshed og spurgt, hvornår han kommer igen. Fem stjerner til Mikkel, hvis det er det meste man kan få.

Jorun MagnussenUngdomsfest

Lørdag 16. feb 2013 holdte vi oktoberfest, for at fejre min mands 50 års fødselsdag.
Vi var 60 personer, hvor den yngste var 15 og den ældeste var 72.
DJ Sjass, mødte op i letherhosen :), og med et fantastisk humør, og opfyldte alles musik ønsker.
Vi kan varmt anbefale dem til fest, de satte i hvert fald gang i vors fest :-))

JaneOktoberfest

Vi havde booket DJ Sjass til vores julefrokost. Han var klar med musikken og lys da vi var klar til dans 🙂 Han var bare fantastisk til at ramme vores musik smag og var hurtig nå vi kom med ønsker. Vi har før prøvet forskellige DJ’s men han er helt en vi vil vende tilbage til! Tak for en god fest 🙂

KarolineJulefrokost

Vi havde bestilt DJ Sjass til at spille til min kandidat fest, hvor gæsterne gik fra 20 til 70. DJ Sjass kom i god tid med en hjælper, klar til at gå igang. Festen var desværre en smule efter tidsplanen på dette tidspunkt, men de var ekstremt fleksible og hjælpsomme med at få det hele til at fungere. De havde al musik og hjalp til med fællessang og festivitas i løbet af aftenen. DJ Sjass var bestemt med til at gøre aftenen helt igennem fantastisk.

Nanna NielsenKandidat Fest