DJ Sjass

DJ Sjass med drengene fra PULS

DJ Sjass med drengene fra PULS

Manden der gemmer sig bag navnet DJ Sjass er mig, Mikkel.

Jeg er 43 år, og i næsten halvdelen af disse, helt præcist 21 år, har jeg været DJ. Min DJ karriere startede i ungdomsklubber, hvortil jeg stadigvæk kan hyres.
Jeg så hurtigt, at folk kom på dansegulvet og dansede, når man spillede det rigtige musik, og det er jo fedt! Så jeg begyndte også at spille til bryllupper, fødselsdage – alt fra 18 års, 20 års, 40års, 60 års og alt der i mellem – til firmafester, konfirmationer og temafester som oktoberfest eller 80’er fest.

Erfaren DJ – det spiller!

Det bedste jeg har fået ud af mine mange år som DJ, til mange forskellige fester, er min evne til at “læse gulvet”. At læse gulvet, betyder ganske simpelt, at man ser hvad for noget musik som folk kan lide, og gør de danser. Det er jo ikke særlig sjovt, hvis DJ’en overhoved intet musik spiller, som hans publikum kan li’?
Derfor ser jeg altid hvad der får folk til at svinge træbenet, og ser hvornår dansegulvet er fyldt, og så spiller jeg mere af den slags musik.

Kontakt DJ Sjass

Jeg vil meget gerne komme og spille til jeres næste fest. Jeg har de fleste af mine DJ jobs i København og Nordsjælland, men spiller på hele Sjælland.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, og få et godt tilbud på mobildiskotek til jeres næste fest – eller du kan se hvad alle mine glade kunder skriver om mig først.

DJ Sjass sammen med KATO

DJ Sjass sammen med KATO