DJ til ungdoms- og skolefest

Skal I have skolefest eller ungdomsfest? Skal din idrætsklub holde en fest af den ene eller anden slags? Så det DJ Sjass I skal kontakte.

20 års erfaring i at spille for unge mennesker

Super flot 3D lysshow med røg

Tilpasser musikken efter aldersgruppen

Musikønsker modtages under hele festen

Mit flotte lysshow, med 3D effekter, er noget som unge i alle aldre synes er fedt at have til festen. Det gør, at de kommer ud på dansegulvet, og har det sjovt i røgen fra røgmaskinen.

De unge er mere end velkommen til at komme op til DJ pulten, og ønske det musik du vil høre. På den måde er jeg sikker på at spille det musik publikum til præcis jeres fest ønsker, Jo flere ønsker jeg får, jo mere kan jeg også se, hvilket type musik der hitter til jeres fest. Derfor kan jeg mixe andre sange ind, i samme stil som dem jeg nu ved I kan lide, og på den måde tilpasse musikken 100% til jeres fest og festdeltagere.

Lysshow til ungdomsfest

Noget af lyset jeg kommer med

Min DJ pult - også med massere af lys

Min DJ pult – også med massere af lys

3D lysshow til skolefest

3D lysshow til skolefest

At være DJ til ungdomsfester og skolefester er ikke nyt for mig. Min DJ karrierer startede for 20 år siden, med at spille på ungdomsskoler og for unge mennesker. Jeg har været DJ uafbrudt siden dengang, og har spillet meget for unge mennesker. Alt fra dimissionsfester fra folkeskolens 9. klasse og 10. klasse, men også til fødselsdage og i sportsklubber.

kontakt mig nu, for at booke en DJ der forstår at holde en fed fest for unge mennesker, og give dem en sjov aften med musik, dans og leg.