DJ til temafest

Temafester er et sikkert hit. Lige meget om det er en 70’er fest, 80’er fest, 90’er fest eller måske oktoberfest eller en halloween fest? Folk kommer klædt ud, hvilket altid hæver stemningen, man er i godt humør – men hvad med musikken?

Ved at leje mig som DJ til din temafest, er du sikker på, at musikken kommer til at spille 100%!

20 års erfaring - din sikkerhed for en god fest

Sætter op, piller ned og rydder op uden din hjælp

Tilpasser musikken til temaet

Musikønsker modtages hele natten

DJ til temafest

Her er jeg DJ til en James Bond temafest

På forhånd ved jeg hvilket tema jeres fest har, og jeg finder på forhånd en masse musik, der passer til det tema. Sammen aftaler vi også, om det kun er musik der passer til temafesten, eller om jeg skal blande det med lidt at nutidens hits også. Jeg tager selvfølgelig også imod ønsker på aftenen, så hvis der kommer stemning for et nummer med et andet tema, spiller jeg selvfølgelig også dette.

Når du booker mig som DJ til jeres temafest, er det ikke kun musikken der kommer til at spille. Jeg tager mit flotte lysshow med, der kan få ethvert dansegulv til at ligne en den helt store dansescene, hvilket giver folk lyst til at danse hele natten. Med mit professionelle udstyr, slipper man for dårlig lyd, og kan virkelig leve sig ind i musikken der passer til præcist jeres tema.

Jeg har spillet til mange temafester, med temaer så forskellige som oktoberfest, James Bond tema eller 90’er fest, og den erfaring bruger jeg, til at gøre jeres festaften til en succes. Jeg bruger også min erfaring fra andre spillejobs, som konfirmationer, bryllupper og fødselsdagsfester, for at få stemningen helt til tops.

Kontakt mig nu, og lej en DJ til din temafest, som forstår at sætte stemningen – og som endda kan finde på at komme klædt ud til lejligheden.